Tarieven van De Singel Advocaten

Het eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd vrijblijvend

Ons kantoor denkt met u mee over de kosten van juridische hulp. Wij werken op basis van een uurtarief, maar ook is het mogelijk op basis van een vaste prijs diensten af te nemen. De manier waarop we tot een prijsafspraak komen moet bij u en uw vragen en problemen passen. Het eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd vrijblijvend. Hieronder een overzicht van de manieren waarop bij ons kantoor diensten kunnen worden afgenomen.

Uurtarief

Bij ons kantoor variëren de uurtarieven van de advocaten. Het uurtarief hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en de complexiteit van de zaak.

Vaste prijs

Voor ieder product en of dienst kunnen wij een vaste prijs afspreken. Wat de exacte hoogte van het bedrag is hangt af van de zaak.

Abonnement

Voor cliënten waarvoor wij als huisadvocaat optreden of cliënten die geregeld met ons willen samenwerken, kan een abonnement worden afgesloten. De werkzaamheden bij abonnementen worden verricht voor een vast maandbedrag. De te verrichten werkzaamheden zijn vooraf overeengekomen. De hoogte van de abonnementskosten hangt af van de overeengekomen werkzaamheden. Voor de abonnementen geldt dat deze een minimale looptijd hebben van vijf maanden, waarna ze iedere maand kunnen worden opgezegd.

Rechtsbijstandverzekering

 Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Meldt dit dan bij de advocaat. De advocaat zal dan contact opnemen met uw rechtsbijstandverzekering.

Gefinancierde rechtsbijstand

De Wet op de rechtsbijstand regelt dat mensen die geen advocaat of mediator kunnen betalen (een deel van) de kosten vergoed kunnen krijgen. Dit wordt gefinancierde of gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd. Wellicht dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Voor nadere informatie hierover wordt verwezen naar de website www.rechtsbijstand.nl.

Kennismaken

Maak kennis met ons in een gratis kenninsgmakingsgesprek.

We bespreken met u: 

  • wie wij zijn
  • wat wij voor u kunnen betekenen
  • hoe onze aanpak is
  • wat de kosten zijn
  • wat uw verwachtingen zijn

Vrijblijvend en gratis!