• Home
  • Over de Singel Advocaten

Over De Singel Advocaten

De Singel Advocaten is geen ‘uurtje factuurtje’ kantoor. Wij hechten aan het persoonlijk contact met de cliënt en zoeken samen snel naar de beste oplossing. Door te adviseren, te onderhandelen of snel en krachtig te procederen als de situatie daarom vraagt.


Wij helpen u verder

Wij verdiepen ons in de persoon en in uw vragen en problemen en richten onze energie erop uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen, kortom u verder te helpen.

Wij houden van duidelijkheid: een realistische inschatting van kansen en mogelijkheden, waarbij de beste oplossing steeds voorop staat. Dat hoeft lang niet altijd procederen te betekenen. De oplossing van problemen ligt vaak al in een goed advies, bemiddeling, onderhandelen of gewoon in gezond verstand.
Maar als het nodig is, gaan we de juridische strijd vol voor u aan.


Persoonlijke aandacht

Veel juridische vraagstukken hebben hun weerslag op uw leven, of het nu gaat om uw onderneming, uw relatie, persoonlijke of zakelijke conflicten, uw baan of uw inkomen. Soms hebt u een relatief eenvoudige vraag. Maar er kunnen ook problemen zijn die een acute bedreiging vormen: een dreigend ontslag of faillissement, een uitkering die wordt geweigerd of ingetrokken, klanten die niet betalen, privé-problemen of een dagvaarding die u hebt ontvangen.
Bij De Singel Advocaten krijgen uw vragen de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Ons kantoor is bewust niet te groot om ons volledig te kunnen richten op uw belangen.


Kosten

Veel mensen zetten de stap naar een advocaat niet omdat ze bang zijn voor de kosten. Dat heeft helaas veel te maken met de beeldvorming over onze beroepsgroep. Bij ons kunt u  vooraf advies krijgen over uw vraagstuk. Dan weet u waar u aan toe bent, wat het globaal gaat kosten en op welke financiële regelingen u aanspraak kunt maken.


Specialismen

Onze advocaten – met zowel binnen als buiten de advocatuur veel ervaring – hebben specialisaties waarmee ze u in het bijzonder van dienst kunnen zijn. Kijk daarvoor bij ‘specialismen’. Een van de specialisaties is mediation bij echtscheiding. Wij kunnen ook cliënten in het buitenland bijstaan. 


Tarieven

De tarieven van De Singel Advocaten zijn concurrerend en verschillen per specialisme. Voor mensen die te weinig financiële draagkracht hebben om een advocaat te betalen, werken we ook op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Meer informatie over rechtsbijstandsverzekering, gratis rechtshulp en eigen risico vindt u onder Tarieven.

Kennismaken

Maak kennis met ons in een gratis kenninsgmakingsgesprek.

We bespreken met u: 

  • wie wij zijn
  • wat wij voor u kunnen betekenen
  • hoe onze aanpak is
  • wat de kosten zijn
  • wat uw verwachtingen zijn

Vrijblijvend en gratis! 

Contact met de Singel Advocaten

Adres

"De Melkhal"

De Coöperatie 15-13

7514 JK Enschede

E-mail

post@desingeladvocaten.nl

Telefoon

053 433 35 52