VACATURE: Ben jij een juridisch medewerker, gevorderde advocaat-stagiaire of advocaat medewerker in de civiele praktijk?


Dan zijn wij op zoek naar jou. In verband met de uitbreiding van ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een collega in de civiele praktijk. 

Werken bij De Singel Advocaten

Eind juni 2022 zijn wij verhuisd naar een modern kantoor in De Melkhal in Enschede. In dit industriële verzamelgebouw zijn naast een supermarkt en een restaurant op de begane grond diverse bedrijven op de eerste verdieping gevestigd. Waaronder wij. Neem van ons aan, dat De Melkhal een heerlijke locatie is om te werken.

Waarom je bij De Singel Advocaten wilt werken? Bij ons sta je op de voorgrond en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten en zaken. In ons hechte team kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis. Dat weten we zeker! De werksfeer is goed en hoewel wij hard werken hebben wij geen overwerkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij namelijk zeer belangrijk.

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert bieden wij je een parttime of een fulltime arbeidscontract aan met een bijpassend salaris. De hoogte van het salaris is, logischerwijs, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Heb jij interesse in de civiele praktijk? Kom dan bij ons werken

Je hebt als jurist of advocaat relevante werk- en (proces)ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade- en/of faillissementsrecht. Advocaat-stagiaires die ervaring hebben in deze rechtsgebieden dienen te beschikken over een vrijwel afgeronde beroepsopleiding.

Pas jij in bovenstaand profiel? Of ben jij als juridisch medewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het belangrijk om te weten dat wij ook de volgende eigenschappen waarderen:

Je staat stevig in je schoenen. Ook ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. Verder ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder druk. En natuurlijk ben je een leuke, fijne en enthousiaste collega die een aanwinst is voor ons team.

Graag bieden wij jou een afwisselende en uitdagende functie aan met voldoende aandacht voor begeleiding.

Wil je bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mr. Metin Inan (inan@desingeladvocaten.nl).

Wil jij meer weten voordat je solliciteert? Dan kun je telefonisch contact opnemen met mr. Metin Inan via 053-4333552.