VACATURE: juridisch medewerker, gevorderde advocaat-stagiaire of advocaat medewerker in de civiele praktijk


In verband met de uitbreiding van ons kantoor en onze verhuizing naar De Melkhal in Enschede is De Singel Advocaten per direct op zoek naar een juridisch medewerker, een gevorderde advocaat-stagiaire of een advocaat medewerker in de civiele praktijk.

Werken bij De Singel Advocaten

Eind juni 2022 zijn wij verhuisd naar een modern kantoor in De Melkhal in Enschede. In dit industriële verzamelgebouw zijn naast een supermarkt en een restaurant op de begane grond diverse bedrijfsmatige huurders op de eerste verdieping gevestigd.

Bij ons sta je op de voorgrond en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten en zaken. In ons hechte team kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis. De werksfeer is goed en hoewel wij hard werken hebben wij geen overwerkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk.

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert bieden wij een parttime of een fulltime arbeidscontract aan en uiteraard een passend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en wijze van functioneren.

Wil jij ons team versterken als juridisch medewerker, gevorderd advocaat-stagiaire of advocaat medewerker? Kom dan werken in onze civielrechtelijke praktijk.

Je hebt als jurist of advocaat relevante werk- en (proces)ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade- en/of faillissementsrecht. Advocaat-stagiaire die ervaring hebben in deze rechtsgebieden dienen te beschikken over een vrijwel afgeronde beroepsopleiding.

Je staat stevig in je schoenen. Ook ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. Verder ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder druk. En natuurlijk ben je een leuke, fijne en enthousiaste collega die een aanwinst is voor ons team.

Graag bieden wij jou een afwisselende en uitdagende functie aan met voldoende aandacht voor begeleiding.

Wil je bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mr. Metin Inan (inan@desingeladvocaten.nl).

Voor meer informatie over deze vacatures kan telefonisch contact worden opgenomen met mr. Metin Inan via 053-4333552.