Werken bij de Singel Advocaten

De Singel Advocaten is een bekend advocatenkantoor in de regio Twente. Ons kantoor is 18 jaar geleden ontstaan vanuit een aantal advocaten die bij elkaar kwamen en zich settelden in een pand aan De Singel in Enschede. Inmiddels is het kantoor uitgebreid met meerdere Advocaten, specialismen en fiscale (rechts)ondersteuning. Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijk contact en goede samenwerking binnen de diverse secties. Hierdoor kunnen wij een full-service bieden, accuraat en snel. Ons uitgangspunt is het bereiken van een concreet resultaat voor onze clienten door te adviseren, te onderhandelen of snel en krachtig te procederen als de situatie daarom vraagt. 

Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar zijn zeker geïnteresseerd in kandidaten die ervan overtuigd zijn bij ons kantoor te passen. Denk jij de juiste aanvulling op ons kantoor te zijn dan kun je ons een open sollicitatie sturen. Ben je een ambitieuze rechtenstudent of een ervaren professional, we maken graag kennis met je. 

Open sollicitatie

Geachte sollicitant,

Vriendelijk bedankt voor je open sollicitatie, jouw brief is doorgestuurd aan de afdeling Personeel en Organisatie. Aan het einde van iedere maand wordt een selectie gemaakt uit de ontvangen open sollicitaties. Indien binnen de organisatie een passende functie voor je vrij is ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Met vriendelijke groet,


Afdeling P&O