Werken bij de Singel Advocaten

Eind juni 2022 zijn wij verhuisd naar een modern kantoor in De Melkhal in Enschede. In dit industriële verzamelgebouw zijn naast een supermarkt en een restaurant op de begane grond diverse bedrijfsmatige huurders op de eerste verdieping gevestigd.

Bij ons sta je op de voorgrond en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten en zaken. In ons hechte team kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis. De werksfeer is goed en hoewel wij hard werken hebben wij geen overwerkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert bieden wij een parttime of fulltime arbeidscontract aan en uiteraard een passend salaris. 

Wil je bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Metin Inan of Jan Ferenc Sabaroedin (post@desingeladvocaten.nl).

Kijk voor onze huidige vacatures onder 'werken bij' en klik op de recher pijl en vervolgens op 'vacatures'. 

In verband met de zomervakantie sluit de reactietermijn op 1 september 2022.

Voor meer informatie over deze vacatures kan telefonisch contact worden opgenomen met Metin Inan of Jan-Ferenc Sabaroedin via 053-4333552.

Open sollicitatie