Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Singel Advocaten is aangesloten bij de  CeeCee Enschede. 

De CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek creatieve (startende ondernemers) in media, ICT, design en architectuur. 

De Singel Advocaten is één van de zogenaamde business creators. Samen met andere bedrijven in Enschede en omgeving helpen wij start-ups met het opzetten van hun eigen bedrijf. Wij bieden de start-ups vooral juridische ondersteuning bij het opzetten van hun bedrijf. Indien er vragen zijn over rechtsvormen, oprichting van het bedrijf, algemene voorwaarden en andere juridische kwesties, kunnen zij bij ons terecht. Ook geven we presentaties over onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. 

De Singel Advocaten is niet alleen maar betrokken bij de CeeCee om start-ups te helpen. Ook zijn wij betrokken bij de ROZ Groep Twente. Hier houden wij een vrijblijvend spreekuur voor startende ondernemers die (juridische) vragen hebben over het opstarten van hun onderneming. 

De Singel Advocaten zijn zich bewust van het feit dat onze economie alleen kan blijven groeien als er innovatieve ondernemers opstaan. Wij zijn ons er van bewust dat je als starter liever niet direct veel kosten maakt voor bijzaken, zoals juridische kwesties, maar De Singel Advocaten vindt het belangrijk dat startende ondernemers bij het opstarten van hun bedrijf worden begeleid door professionals en dat zij een goed juridisch advies krijgen over het opstarten van hun onderneming. Dus heb je als startende ondernemer vragen en ben je niet aangesloten bij CeeCee of het ROZ, dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. 

Wil je meer weten over de CeeCee Community of over het ROZ, dan verwijzen we graag naar de websites van deze organsaties.

CeeCee Enschede

ROZ