VACATURE: BEN JIJ EEN ADVOCAAT PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Dan zoeken wij jou. In verband met de uitbreiding van ons kantoor en opvolging van onze collega die met pensioen is gegaan zijn wij per direct op zoek naar een advocaat personen- en familierecht.

Werken bij De Singel Advocaten 

Eind juni 2022 zijn wij verhuisd naar een modern kantoor in De Melkhal in Enschede. In dit industriële verzamelgebouw zijn naast een supermarkt en een restaurant op de begane grond diverse bedrijven op de eerste verdieping gevestigd. Waaronder wij. Neem van ons aan, dat De Melkhal een heerlijke locatie is om te werken.

Waarom je bij De Singel Advocaten wilt werken? Bij ons sta je op de voorgrond en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten en zaken. Jij krijgt alle ruimte om je eigen praktijk op te bouwen. En in ons hechte team kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis. Dat weten we zeker! De werksfeer is goed en hoewel wij hard werken hebben wij geen overwerkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk.

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert bieden wij een parttime of een fulltime arbeidscontract aan en uiteraard een passend salaris. De hoogte van het salaris is, logischerwijs, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Waarom wij op zoek zijn naar een advocaat personen- en familierecht/vFAS-mediator?

Mr. Jan Ferenc Sabaroedin, advocaat/mediator en partner bij ons kantoor, heeft per 1 januari 2023 zijn werkzaamheden als advocaat/mediator beëindigd. Hij heeft de afgelopen 25 jaar uitsluitend werkzaamheden verricht in het personen- en familierecht als advocaat en mediator. Omdat wij graag een personen- en familierecht advocaat in onze team hebben zoeken wij naar een opvolger. Mr. Jan Ferenc handelt zijn eigen lopende zaken af. Dus onze nieuwe collega heeft alle ruimte om zijn of haar eigen praktijk op te bouwen. Werkervaring op dit rechtsgebied is een vereiste.

Wil je bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mr. Metin Inan (inan@desingeladvocaten.nl).

Wil jij eerst meer informatie over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met mr. Metin Inan via 053-4333552.