VACATURE ADVOCAAT PERSONEN- EN FAMILIERECHT

In verband met de uitbreiding van ons kantoor en onze verhuizing naar De Melkhal in Enschede is De Singel Advocaten per direct op zoek naar een advocaat personen- en familierecht.

Werken bij De Singel Advocaten 

Eind juni 2022 zijn wij verhuisd naar een modern kantoor in De Melkhal in Enschede. In dit industriële verzamelgebouw zijn naast een supermarkt en een restaurant op de begane grond diverse bedrijfsmatige huurders op de eerste verdieping gevestigd.

Bij ons sta je op de voorgrond en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten en zaken. In ons hechte team kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis. De werksfeer is goed en hoewel wij hard werken hebben wij geen overwerkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk.

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert bieden wij een parttime of een fulltime arbeidscontract aan en uiteraard een passend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en wijze van functioneren.

Advocaat personen- en familierecht/vFAS-mediator

Mr. Jan Ferenc Sabaroedin advocaat/mediator en partner bij ons kantoor zal per 1 januari 2023 zijn werkzaamheden als advocaat/mediator beëindigen. Hij heeft de afgelopen 25 jaar uitsluitend werkzaamheden verricht in het personen- en familierecht als advocaat en mediator. Voor de voortzetting van zijn praktijk zoeken wij een personen- en familierecht advocaat. Werkervaring op dit rechtsgebied is een vereiste.

Wil je bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Metin Inan of Jan Ferenc Sabaroedin (post@desingeladvocaten.nl).

In verband met de zomervakantie sluit de reactietermijn op 1 september 2022.

Voor meer informatie over deze vacatures kan telefonisch contact worden opgenomen met Jan-Ferenc Sabaroedin via 053-4333552.