Vacature voor twee (proces)juristen bij De Singel Advocaten


Ben jij een gedreven jurist op HBO- of WO-niveau, klaar om je talenten in te zetten in een dynamische omgeving? De Singel Advocaten in Enschede biedt een uitdagende kans voor twee juristen om ons team te versterken.

Als jurist bij De Singel Advocaten krijg je de mogelijkheid om zelfstandig procedures te voeren voor de kantonrechter en daarmee actief deel te nemen aan onze procesrechtpraktijk.

Je zult je bezighouden met een diverse rechtspraktijk, waaronder verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, en incasso’s.

Wij zijn op zoek naar twee (proces)juristen die niet alleen beschikken over uitstekende juridische kennis, maar ook over sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.

Je zult in deze functie nauw samenwerken met mr. Jos Vanhommerig en andere medewerkers om onze cliënten effectief te vertegenwoordigen en juridisch advies van topkwaliteit te leveren.

De ideale kandidaat heeft:
- Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in de rechten.
- Aantoonbare ervaring of sterke interesse in procesrecht en de vaardigheid om zelfstandig procedures te voeren.
- Creatief denkvermogen en het vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe juridische vraagstukken.
-Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om complexe juridische kwesties te begrijpen en op te lossen.
- Het vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, maar ook om effectief te functioneren binnen een team.
-Een resultaatgerichte instelling en een sterke drive om succes te behalen voor onze cliënten.

Bij De Singel Advocaten bieden we een stimulerende werkomgeving waarin jouw professionele ontwikkeling centraal staat.

Grijp deze kans om je carrière een nieuwe impuls te geven en sluit je aan bij ons toegewijde team van juridische professionals. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar post@desingeladvocaten.nl, ter attentie van Jos Vanhommerig.