Coronavirus
Geplaatst op 16 december 2020

Coronavirus

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 14 december 2020 berichten wij dat ons kantoor vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM opvolgt.

Dat betekent dat ons kantoor vanaf 15 december 2020 de navolgende (verscherpte) maatregelen zal hanteren. De eerdere aangekondigde maatregelen zijn uiteraard nog steeds van kracht:

- Ons kantoor blijft vooralsnog geopend maar als overleg telefonisch of d.m.v. videobellen zonder noemenswaardige bezwaren kan plaatsvinden, dan geniet dat de voorkeur.
- Als u koorts heeft of moet hoesten of verkouden bent, kom dan niet naar ons kantoor maar overleg telefonisch met uw advocaat of het secretariaat.
- Kom bij voorkeur alleen (en als het niet anders kan dan maximaal met twee personen), meerdere mensen zijn zonder voorafgaand overleg niet toegestaan
- Indien u geen afspraak heeft, dan kunt u documenten afgeven door deze in de brievenbus te deponeren of u kunt deze afgeven aan de balie, maar dient u uw naam en telefoonnummer te registreren. Zonder afspraak wordt gevraagd na afgifte van documenten ons kantoorpand direct weer te verlaten.

- We vragen u uw handen te ontsmetten bij binnenkomst
- Wij geven geen handen
- Wij verzoeken u 1,5 meter afstand te houden
- Tijdens uw bezoek schenken wij geen koffie, thee of andere drank
- Tijdens uw bezoek bent u verplicht een mondkapje te dragen

Het spijt ons voor het ongemak, maar wij hopen op uw begrip.

Met bovenstaande maatregelen willen wij u en onze medewerkers beschermen en daarmee ook verspreiding van het virus te voorkomen.