VACATURE

Advocaat-medewerker en/of ervaren juridisch medewerker (28-40 uur)

Wegens uitbreiding van ons team, in het bijzonder van de praktijk van mr. Metin Inan, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de civiele praktijk van De Singel Advocaten met nadruk op Faillissementsrecht, Arbeidsrecht en Letselschade? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 JOUW PROFIEL

  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als advocaat of vijf jaar als juridisch medewerker op minimaal één van genoemde rechtsgebieden;
  • Je hebt een actieve en doortastende houding alsmede commercieel gevoel;
  • Je bent in staat om een praktijk op en uit te bouwen;
  • Je bent resultaatgericht, cijfermatig sterk, accuraat en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Het is een pré als je een netwerk of eigen praktijk mee kunt nemen en/of in staat bent die praktijk zelf op korte termijn op te bouwen.


ONS AANBOD
Wij moedigen onze medewerkers aan om zich op de markt te profileren in een bepaald juridisch specialisme.
Naast een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een goede werksfeer en met een gezonde balans tussen werk en privé.

Binnenkort verhuist De Singel Advocaten naar De Melkhal in Enschede, een goed geoutilleerde nieuwe inspirerende kantoorruimte.

BEN JIJ ENTHOUSIAST?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan vóór 20 april 2022 a.s. je motivatie en CV naar mr. Metin Inan per e-mail aan: post@desingeladvocaten.nl 

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact met ons opnemen. Dat kan via dit e-mailadres of telefonisch (053-43 33 552).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.