Carl Luttikhuis

Studie:
Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Utrecht.

Mr. Carl Luttikhuis studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht en houdt zich bezig met de civiele praktijk in het algemeen, in het bijzonder met het ondernemings- en faillissementsrecht.

Mr. Luttikhuis wordt regelmatig door de rechtbank Overijssel benoemd tot faillissementscurator en is specialist op het gebied van zorgplicht van banken en faillissementsfraude. Hij helpt ook bedrijven die in zwaar weer verkeren met het zoeken naar doorstartmogelijkheden.

Deken van de Orde van Advocaten arrondissement Overijssel:

mr. Luttikhuis is sinds 28 maart 2017 Deken van het Arrondissement Overijssel en is vanuit die hoedanigheid tevens toezichthouder in de zin van de Advocatenwet op de in Overijssel werkzame advocaten.

Voor kwesties die verband houden met het dekenaat wordt u verzocht geen contact op te nemen met de Singel advocaten, maar te bellen of te mailen naar het Ordebureau van de Orde van advocaten in Overijssel.

Telefoonnummer: 0570-605088

E-mail adres: bureau@orde-overijssel.nl 

Voormalige functies:

  • Beleidsjurist bij de Rijksoverheid, onder meer voor het Directoraat Generaal Scheepvaart en Maritieme Zaken, Hoofddirectie Rijkswaterstaat, het Directoraat Generaal Goederenvervoer, Rijksdienst voor de Monumentenzorg en de projectgroep Marktwerking Deregulering en Wetgevingskwaliteit.
  • Beëdiging tot advocaat in 2001.
  • Voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank Twente-Oost van 2003 tot en met 2015.
  • Lid Kringbestuur Rabobank Kring Oost van 2012 tot en met 2015.
  • President, Steering Committee Galexy International Association of Law Firms van 2010 tot en met 2014.
  • Penningmeester Stichting Twentse Balie van 2009 tot en met 2016.
  • Mr. Luttikhuis was waarnemend deken van de Orde van Advocaten van het arrondissement Almelo in 2011 en 2012 en van de Orde van Advocaten Overijssel van 2015 tot en met 2017.
Onze Mensen Banner Carl Luttikhuis

Mr. C.A.M. (Carl) Luttikhuis


Telefoon: 
053 3033051

E-mail: 
luttikhuis@desingeladvocaten.nl

Bel me terug Afspraak maken