Galexy

The international Association of Laywers

Advocatenkantoor De Singel Advocaten is één van de oprichters van het  in 1991 opgerichte internationale netwerk van advocaten “Galexy”. Galexy is een internationaal netwerk van advocatenkantoren gevestigd in Europa, de Verenigde Staten, India en Israël. Ieder jaar wordt door één van de leden een Conferentie georganiseerd in haar stad. Tijdens deze conferentie wordt gewerkt aan het netwerk en worden actuele juridische kwesties en lopende zaken besproken.

Netwerk

Het netwerk is opgericht omdat het werkgebied van ondernemers verschuift. Ondernemers hebben door het vrije verkeer in de Europese Unie, maar ook door het internet makkelijk toegang tot markten van andere landen en werelddelen. Door deze uitbreiding van de (internationale) markt is er meer behoefte aan internationale contacten.

Vragen

Mocht u als ondernemer een vraag hebben met betrekking tot het Duitse recht of wellicht een geschil hebben met een leverancier in het buitenland, dan kan Galexy hierbij helpen. Ons kantoor kan contact opnemen met het desbetreffende kantoor binnen het netwerk en deze vragen voorleggen, of contact opnemen met het buitenlandse kantoor en vragen of zij de leverancier willen aanschrijven. Doordat de kantoren al zo lang samenwerken is er een goede werkrelatie ontstaan en zorgen we ervoor dat de ondernemer snel antwoord heeft op zijn vragen.

Uw eigen advocaat

Op deze manier houdt u als ondernemer contact met uw “eigen” advocaat bij De Singel Advocaten en zorgt hij of zij voor de aansturing van de collega’s in het buitenland. Mocht u toch liever rechtstreeks contact opnemen met onze collega’s in het buitenland, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Een internationaal netwerk van advocaten helpt u als ondernemer bij het internationale ondernemingsschap. Indien u bij De Singel Advocaten een abonnement afneemt of de Singel Advocaten als “huisadvocaat” heeft, dan heeft u automatisch toegang tot ons internationale netwerk.  Voor meer informatie over Galexy en over de aangesloten kantoren en landen waar wij actief zijn verwijzen wij naar de website www.galexy.eu.

Contact

Mocht u vragen hebben over Galexy, dan kun u contact opnemen met mr. C.A.M. (Carl) Luttikhuis op telefoonnummer 053–3033051 of gebruik ons contactformulier.

Meer over Galexy

Mr. C.A.M. (Carl) Luttikhuis

Telefoon:

053-43033051

E-mail

luttikhuis@desingeladvocaten.nlAdres

Prinsestraat 1
7513 AM Enschede

E-mail

post@desingeladvocaten.nl

Telefoon

053 43 33 552