De Singel Advocaten en Vanhommerig, Incasso en Rechtspraktijk, bundelen hun krachten
Geplaatst op 2 juni 2020

De Singel Advocaten en Vanhommerig, Incasso en Rechtspraktijk, bundelen hun krachten

Vanhommerig Incasso en Rechtspraktijk, bestaande uit Jos Vanhommerig en Lindy Pross, en De Singel Advocaten, bestaande uit Jan Ferenc Sabaroedin, Jan Melief, Metin Inan en Jolien Klomp, gaan hun krachten bundelen door hun praktijken samen te voegen. De praktijken worden voortgezet onder de naam De Singel Advocaten.

Wij bieden hulp bij alle zakelijke vraagstukken, van advies en incasso, tot het voeren van procedures en het begeleiden van zakelijke transacties, steeds door een deskundige partner. Daarnaast zijn wij specialisten in strafrecht, personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en letselschade.

Vanhommerig en De Singel Advocaten kennen elkaar al vele jaren en hebben ook al regelmatig met elkaar samengewerkt. De keuze om samen verder te gaan is dan ook een logische stap.

 

Over De Singel Advocaten

De Singel Advocaten is ook na de samenvoeging met Vanhommerig geen ‘uurtje factuurtje’ kantoor. Wij houden van duidelijkheid: een realistische inschatting van kansen en mogelijkheden, waarbij de beste oplossing steeds voorop staat. Dat hoeft lang niet altijd procederen te betekenen. De oplossing van problemen ligt vaak al in een goed advies, bemiddeling, onderhandelen of gewoon in gezond verstand. Maar als het nodig is, gaan we de juridische strijd vol voor u aan. Met passie en deskundigheid!

Wij hechten aan het persoonlijk contact met de cliënt en zoeken samen snel naar de beste oplossing. Bij De Singel Advocaten krijgen uw vragen de persoonlijke aandacht die ze verdienen.