Belastingcontrole

Iedere ondernemer kan er zo maar mee te maken krijgen; de Belastingdienst wil een controle uitvoeren. U als ondernemer bent verplicht om gehoor te geven en mee te werken bij zo'n controle. Deze kunnen op diverse manieren plaatsvinden. De Belastingdienst kan bijvoorbeeld middels een inspecteur een boekenonderzoek instellen, maar ook een bedrijfsbezoek doen om ter plaatse waarnemingen te doen. 

Een aankondiging ontvangen?

Als u een aankondiging heeft ontvangen waarbij de fiscus meldt een controle te gaan uitvoeren, zult u zich vast afvragen wat uw positie is. U heeft de verplichting om mee te werken, maar u heeft ook rechten. Wat mag de fiscus wel of niet? Moet u alle stukken laten zien? Is er sprake van aantonen onschuld? Al deze vragen kunt u afstemmen met onze fiscaal advocaat mr. Mike Grippeling. 

Naheffing- of navordering

Het kan zijn dat u naar aanleiding van een controle een naheffing of navorderingsaanslag heeft ontvangen. Heeft u ook daarbij ook een nog een boete opgelegd gekregen en u bent het hier niet mee eens? Er zijn mogelijkheden om bezwaar aan te tekenen of in beroep te gaan. 

In alle bovenstaande gevallen kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u bij voorbaat al informatie inwinnen op welke wijze wij u kunnen helpen. Neem gerust contact op met mr. Mike Grippeling.

Kennismaken

Maak kennis met ons in een gratis kenninsgmakingsgesprek.

We bespreken met u: 

  • wie wij zijn
  • wat wij voor u kunnen betekenen
  • hoe onze aanpak is
  • wat de kosten zijn
  • wat uw verwachtingen zijn

Vrijblijvend en gratis! 

Contact met de Singel Advocaten

Adres

Prinsestraat 1
7513 AM Enschede

E-mail

post@desingeladvocaten.nl

Telefoon

053 3033050