Strafrecht

Onze advocaten zijn dé strafrechtspecialisten in Twente!

Heeft u een dagvaarding van het Openbaar Ministerie ontvangen om voor de rechtbank te verschijnen? Of heeft u direct een strafbeschikking ontvangen van de officier? Bent u opgeroepen voor een verhoor op het politiebureau? Of is uw rijbewijs ingenomen? Dan heeft u te maken met het strafrecht.

Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan in het contact met justitie en/of de politie. Samen bespreken we de zaak en de strategie en wij proberen uiteraard strafvervolging te voorkomen of de gevolgen hiervan tot een minimum te beperken.

Wij bieden op het gebied van strafrecht zogenaamde full service aan. Dat betekent dat wij niet alleen rechtsbijstand verlenen bij de rechtbank, maar ook bij het Gerechtshof en in cassatie bij de Hoge Raad der Nederlanden

Daarnaast verlenen wij uiteraard niet alleen bijstand in de rechtszaal, maar in alle fasen van de (straf)procedure. Bijvoorbeeld tijdens het politieverhoor en tot na de zitting. Ook helpen wij met allerlei procedures die samenhangen met het strafproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de teruggave van inbeslaggenomen goederen, FIOD invallen, TBS en ontnemingsprocedures.

Het kantoor is betrokken bij spraakmakende strafzaken, maar of u nu verdacht wordt van een economisch delict, een winkeldiefstal of moord; wij stellen uw belang en een goede verdediging voorop!

Onze strafrechtadvocaten zijn mr. Jolien Klomp, mr. Mike Grippeling en mr. Willeke Krieger

Vragen? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 053-4333552 of per e-mail:

mr. J. (Jolien) Klomp – klomp@desingeladvocaten.nl
mr. M. (Mike) Grippeling – grippeling@desingeladvocaten.nl
mr. W.T.M. (Willeke) Krieger – krieger@desingeladvocaten.nl